Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın bapsı montajı külliyen profesyonel şekilde mimarilması müstelzim ve imalatta tam şekilde ortaya çıkan üründe yanılgı kuruluşlmaması gereken bir anlayışlemdir.

Her hin serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir eşya, möble yahut özge bir mâni bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

You emanet email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen ve bapnın içeriden hariçya esaslı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sağlıklı bir yöntem Yangın kapısı istanbul ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanımı kolaylaştırır.

Binada yangın çıkması halinde yalım ve tütün yangın kapısı sebebiyle özelliklerine demetlı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve öbür alanlara yayılması engellenir.

Yangın kapıları kullanma alanına göre, rengine bakılırsa ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan model sınıflandırması adidaki gibidir

Yangına Peklik: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın gibi durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı kucakin elverişli konumda evet.

Belli başlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu gır konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları terk eylemek yaş ve güvensiz olacağı bağırsakin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu tertibat sebebiyle kapı birlik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Yangın kapılarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 Yangın Merdiveni Kapısı kişiden aşkın sima yaşıyor ise yangın bapsı gidiş yönüne dürüst açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine kendiliğinden olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page